Single Barrel Selection Dominican Republic 2012 er en enkeltfadsrom, der er baseret på sukkerrøsaft og destilleret
i et kolonne still i 2012. Rommen har lagret på ex-Bourbon- og Port-fade og er tappet ved 59,5% alkoholstyrke i januar 2024.
Vi har tidligere tappet en række dominikanske rom i SBS-serien, og de bliver altid favoritter med deres letdrikkelige stil og
typiske smagsnuancer af tropisk frugt, karamel og endda chokolade! Rommen er ikke koldfiltreret. S.B.S Dominican Republic er begrænset til kun 329 flasker.
Smagsnoter:
Duft: Livlig og forfriskende, næsen præsenterer en grøn og citrusagtig profil, fremhævet af antydninger af tropisk frugt.
Smag: Nyd dekadente smagsoplevelser af brunt sukker og sød toffeedessert, der kulminerer i en langvarig, romagtig afslutning, som bliver hængende på ganen.
Land: Dominikanske Republik Still
Type: Kolonne
Alkohol: 57% abv.
Alder: 12 år
Oplev den eksklusive Rom Rammstein fra 1423, en frugtig limited edition med sprøde æbler, druer og vanilje, lagret op til 12 år og modnet på Limoux-fade. Denne udgivelse er begrænset til 6.100 flasker. Limited edition, Rammstein Rom. Denne Rammstein-rom er en afbalanceret blanding af jamaicansk og guayansk pot still rom og coloumn still rom fra Trinidad. Guyanesiske og jamaicanske rom værdsættes af både mesterblendere og eksperter for deres tunge kroppe og dybe aromaer. Begge pot still roms stærke karakterer tæmmes af den elegante natur og deres trinidadiske modstykke.
Smagsnoter:
Næse: Levende tropiske frugter med et funky twist, suppleret med grønne æbler og et strejf af eg og krydderi.
Smag: Elegant og frugtig, med sprøde æbler og saftige druer, med en langvarig finish af modne frugter og cremet vanilje.
Land: Jamaica, Guyana & Trinidad
Destilleri: N/A
Alkohol: 46% vol.
Alder: Blend op til 12 år
Indhold: 700 ml
Belgian Dubbel er en kompleks øl, brygget med seks forskellige malttyper, herunder karamel- og chokolademalt,
som giver en tydelig smag af ristet sødme og chokolade. Mørk kandis sukker tilfører dybde og en let karamelsødme,
mens sød appelsinskal tilføjer en krydret note, der harmonerer perfekt med maltens rige smag.
En velbalanceret øl med en varmende, kompleks karakter.
Find alle vores udvalg af ØL her;
Forfriskende og elegant, denne saison er fyldt med en unik kombination af Hallertau Blanc, Motueka og Huell Melon humle,
der giver en delikat smag af hyldeblomst og tropiske frugter. Bella’s ElderFlowerPower Saison tilbyder en sprød, let syrlighed
med et blomstret og frugtigt twist, perfekt til at løfte enhver lejlighed. Oplev det sublime møde mellem tradition og innovation i hver tår!
Bella's ElderFlowerPower fra Gamborg Bryghus!
Find alle vores udvalg af ØL her;
Opdag Ein Kølich – en frisk og elegant øl, der kombinerer de fine aromaer af Hallertauer Mittelfrüh og Tettnang humle.
Denne øl tilbyder en harmonisk balance mellem blomsteragtige noter og en let krydret undertone, der gør hver slurk til en fornøjelse.
Perfekt til både afslappende stunder og festlige anledninger. Skål for en øloplevelse, du vil huske!
Ein Kølich !!
Find alle vores udvalg af ØL her;
Marcati’s Limoncello er en forfriskende italiensk likør, håndlavet med saftige Amalfi-citroner og destilleret til perfektion.
Den smager af intens citron med en sød og syrlig balance, perfekt til at nyde som en kølig afslutning på måltider eller som en forfriskende sommerdrik.
Limoncello nydes bedst iskoldt. Server den gerne direkte fra fryseren for at fremhæve dens forfriskende citrusaromaer.
Limoncello Marcati er også en populær ingrediens i cocktails eller som en ingrediens i desserter.
Likør
Land: Italien
Alkohol: 28% Vol
Indhold: 70cl
”Petit Chablis” er en umiddelbar, frugtig og delikat vin, som man hurtigt kommer til at holde af.
Domaine Jean-Marc Brocard høster Chardonnay-druerne til denne vin på nord/nordøst-vendte parceller med en klassisk ler- og kalkholdig jordbund, med vinstokke, som er 20-30 år gamle.
Druerne høstes med moderne, skånsomme høstmaskiner og presses umiddelbart efter ankomsten til kælderen.
Mosten gæres naturligt på ståltanke med druernes egne gærceller og modnes derefter i 6-8 måneder på ståltanke, uden omrøring. Aftapningen foregår i kælderen efter en naturlig bundfældning, og en ganske let filtrering, hvis nødvendigt.
Petit Chablis har en flot, lysgylden farve med grønligt skær.
Vinen er liflig, umiddelbar og sprød i både duft og smag, med nuancer af vilde, hvide blomster, lindeblomster, citrusfrugter (lime, grape), passionsfrugt og en smule mineralitet til sidst.
Vinen giver masser af friskhed og charme. Ren nydelse!
Serveres som velkomst, til receptioner eller buffeter, til salater, skaldyr- eller fiskeretter.
Garnish Island Dry Gin 46%.
(Ilnacullin Garinish or Garnish) er navnet på en lille ø ud for byen Glengarriff i bugten Bantry Bay.
Bantry Bay ligger i den sydvestlige del af Irland og ligger ca 90 km vest for byen Cork.
Grundet beliggenheden midt i Golfstrømmen er der en lunere klima end ellers på samme breddegrad, hvilket gør at andre planter også kan gro her.
Floraen på Garnish Island er derfor helt unik og Garnish Island Gin bruger samme ingredienser som kan findes på øen. Selve øen er nu et naturreservat og virkelig et besøg værd hvis man er i området.
Ingredienserne tæller bl.a. Hibiscus, Iris rod, rosenblade, kakao (noter af mørk chokolade), citron, rosmarin, timian, og et hint af krydderier samt noter af jordbær.
Dette er selvfølgelig udover enebær. Det hele batchdestilleres i en kobberkeddel.
Garnish Island er flasket med 46% og den er ikke koldfiltreret. Derfor har den masser af smag og essentielle olier, hvilket kan gøre at den opaliserer (gøre tåget eller mælkehvid) en smule når den bliver blandet med tonic/is/etc.
Fior di Limone er Walchers svar på den perfekte likør til Limincello Spritz.
Ved at holde igen på sukker og alkohol opnår Fior de Limone en friskhed optimal til en spritz.
Likøren ren smager som at bide igennem en frisk usprøjtet økologisk citron og er oplagt til at serverer ren afkølet (ikke frossen)
eller som en super lækker opfriskende ingredients i cocktails.
Hr. Skov's kryddersnaps med dild, har en fyldig men stadig rund smag af dild.
Snapsen er trukket på krondild fra haverne i Blåvand. Med alderen vil snapsen efterlade gardiner rundt i glasset.
Perfekt til frokostbordet samt fisk og skaldyr.
Hr. Skov's kryddersnapse skal ikke serveres iskold, men ved stuetemperatur for at få alle smagsnuamcer frem.
Specifikationer:
Yu Gin er en fransk gin, og lanceret af French Boutique Spirits.
Boutique Spirits formål var at skabe en helt igennem unik gin, hvorfor de forhørte sig blandt andet hos flere franske stjerne kokke, parfumerier og konditorer om de ville hjælpe med at pejle dem ind på nogle ingredienser, som var ekstraordinært friske
og som kunne supplere hinanden i en enestående smagsoplevelse.
Valget faldt på Yuzu-frugten, som er en frugt der kommer fra Japan.
Yu Gin er fransk gin i verdensklasse. En utrolig frisk og aromatisk gin, med den japanske citrusfrugt yuzu i centrum.
Ginnen byder også på en række andre lækre botannicals, heriblandt sichuan peber, lakridsrod, koriander og selvfølgelig enebær. Det er en yderst delikat og veldrejet gin, der med sin elegante smag vil gøre sig godt i ethvert barskab.
Japanskinspirerede fransk premium gin – En eksklusiv flaske til barskabet.
YU GIN er uden tvivl i den absolutte verdenselite når vi taler smukke og eksklusive flasker, og heldigvis følger indholdet helt med.
Med sine lækre, lyse noter af Yuzu giver den en forførende og forfriskende smag, som bare sidder lige i skabet, når din G&T skal være ekstra god og læskende.
Men pas på – den smager altid af én til!
All you need is YU – sådan lyder sloganet for denne eksklusive franske premium gin! Og vi giver dem ret – når du har en YU PREMIUM GIN så er du rigtig godt kørende!
YU GIN er i udseende og smag elegant og delikat.
Den er lavet i Frankrig men inspirationen kommer fra Japan – og det er med den unikke Yuzu-frugt i centrum.
Citrusfrugten Yuzu har i århundreder været brugt i japanske ritualer – og den er elsket for sin aroma og for sin afslappende virkning. Og det er de særlige karakteristika, som ginnen gør sit bedste for at indfange!
Den er lavet efter en less-is-more tankegang og udover Yuzu indeholder den blot enebær, korianderfrø og Szechuan-peber. Den simple opskrift lader yuzuen stråle og giver en perfekt smag!
Prosecco Rosé Brut laves primært på Glera (andet navn for Prosecco-druen) og Pinot Noir (10-15% efter årgang), som er dyrket på Venetos aflejringsjord.
De to druesorter gæres separat, begge med deres skind.
Det er således Pinot Noir druerne, som giver vinens sarte roséfarve, når de to vine blandes inden andengæringen, som foregår i lukkede tryktanke af stål, med druernes ”lie” (bundfald), hvor vinen bliver let mousserende.
Processen varer i alt 60 dage og standses ved, at man sænker temperaturen. Aftapningen forgår efter en naturlig bundfældning og en let filtrering.
Glera-druen giver klassiske eksotiske og blomsterrige aromaer, mens Pinot Noir bringer tørre og strukturerede nuancer og i øvrigt lækre toner af kirsebær, blommer og hindbær.
En meget frisk og appetitgivende Prosecco Rosé, med flot harmoni mellem frugtsødmen og de friske, delikate og charmerende nuancer.
Perfekt som aperitif, til italienske pasta- eller risottoretter samt skaldyr, fisk og fjerkræ.
Sequeira Branco Doc Douro, en behagelig hvidvin fra aromatiske varianter Malvasia Fina, Viosinho og Fernão Pires. Kort iscenesat afslører den en frisk aroma med blomster- og citrusnoter og en dejlig levende frugtig eftersmag. Ideel til forretter, skaldyr, pizza og pasta. Nydes afkølet ved 8-10ºC.
Smagen er Stærk & Fyldig (anis og tormentilrod).
Tag den med i lommelærken på vandreturen eller servér den til en sildemad ved frokostbordet.
Nydes tempereret.
Passer til de fleste frokostretter, hvor den liver op og tilfører ekstra smag og friskhed.
Fanø Snaps fra Fanø Spirits er baseret på et hvededestillat, som efterfølgende krydres og lagres med naturlige og lokale råvarer på Fanø.
Nydes tempereret eller som afkølet aperitif.
Sort sol er Hr. Skov's lakrids likør lavet på sød lakrids.
Hr. Skov har tilsat friske citroner, der gør likøren dejlig frisk og saftig.
Prøv den evt. til is, desserter, drinks eller som shots.
Tag den frem til at nyde i et dejligt selskab.
Hr. Skov's kirsebær likør er brygget på danske kirsebær - en likør med dejlig smag af kirsebær, blød og rund med en delikat sødme.
Passer perfekt til ris alamande, stærke oste, det søde bord og som avec til kaffen.
Prøv også at bruge den til velkomstdrink - i hvidvin eller cava.
Hr. Skov's Jule snaps er uundværlig til julefrokosten.
Jule snapsen har stor sødme fra økologiske appelsiner vi håndskræller og skære i helt fine, tynde skiver. Herefter lagres den med kanel og stjerneanis.
Snapsen har en dejlig smag af appelsin, der leder tankerne hen på jul.
Jule snapsen er en god 'begynder' snaps og kan drikkes af alle.
Prøv den også som likør til kaffen eller som smagsgivere til gløgg og drinks.
Hr. Skov's kryddersnapse skal ikke serveres iskold, men ved stuetemperatur for at få alle smagsnuamcer frem.
Rhubarb Romance er mere end blot en cocktail.
Det er en oplevelse, der forfører dine sanser med en symfoni af syrlighed, sødme, friskhed og den unikke aroma af gin.
Den er perfekt til en romantisk aften eller en hyggelig sammenkomst med venner, hvor du ønsker at skabe en stemning af elegance og intimitet.
Den friske syrlighed fra rabarber og den aromatiske gin komplementeres perfekt af tonicvandens lette bitterhed og sødme, mens citrusnoterne tilføjer en forfriskende og aromatisk dimension.
Den unikke kombination af smagsnuancer skaber en uforglemmelig oplevelse, der vil pirre din nysgerrighed og efterlade dig med et varmt smil på læben.
CHP Lemon Cocktail Gin.
En gin der er beriget med en sublim blanding af klassiske og moderne smage.
Friskheden af saftige citroner, hvilket resultere i en forfriskende og intens citronsmag.
Den balancerede kombination af citrusaromaer og den udsøgte ginbase skaber harmonisk oplevelse, der pirrer dine sanser.
Garniture skiveskåret citroner og citronmelisse. Bland 1 del cocktail gin til 3 dele alm. tonicvand med citrusnoter.
CPH Mango Cocktail Gin.
Opdag den utrolige smag af eksotisk luksus med mango Cocktail gin.
Med en udsøgt blanding af Frost Spirits klassiske aromatiske gin, citronsaft, og forfriskende mango, skaber de en unik og fortryllende drik
der bringer tropisk charme til din cocktails oplevelse.
Den knivskarpe mangosmag integreres sømløst med den subtile syrlighed fra citron og aromatiske noter fra håndlavede gin.
Nyd denne cocktail med tonicvand med citrusnoter og isterninger.
Den vil helt sikkert fortrylle dine gæster og efterlade dem tørstende efter mere.
Ginja kirsebær likør fra Portugal, en rigtig lækker likør til desserter eller til drinks.
Ginja (Sure kirsebær) høstes i omkring 800 meters højde på de store bjergrige sletter, der omgiver regionen.
Disse kirsebær har et let bittert præg, sammenlignet med de almindelige kirsebær og giver derfor mulighed for at skabe en perfekt balance i denne kirsebærlikør.
Den højde, hvor kirsebærtræer plantes udsættes træet for lavere temperaturer om vinteren, og for rigtig meget sollys i de varmeste tider af sommeren, hvilket giver træet mulighed for at skabe den delikate frugt.
Når frugten er moden, høstes den manuelt. Hvert kirsebær plukkes med den største kærlighed, stolthed og dedikation, som regionen altid viser i sine produkter.
Bærrene renses, stilken fjernes og derefter starter processen med maceration og skabelse af det alkoholholdige produkt. For at gøre dette opbevares frugten i macerationstanke, og der tilføjes alkohol hvor frugten hviler i en periode.
Herefter tilsættes lokale krydderier og sukkersirup efter en gammel opskrift.
Endelig hviler Ginja i 2 år for at udvikle frugtens egenskaber, samt blomsteragtige og naturlige præg.
Den færdige drik smager fantastisk – den er sød men alligevel med masser af bid og en supergod balance. Det er den perfekte ledsager til ris a la manden og andre gode desserter og søde sager – eller bare som apperitif.
Gin Copenhagen, Mandarin Oasis Magic.
Mandarinens sødme og blide citrusaroma vil blande sig med tonicvandens citrusnoter, hvilket skaber en subtil og harmonisk citrusoplevelse.
Smagen vil være sød og frugtagtig fra mandarinen, og den vil blive fremhævet af den friske og let bitre smag fra tonicvanden med citrusnoter.
En Mandarin Oasis Magic cocktail blandet med almindelig tonicvand med citrusnoter vil give en forfriskende og delikat smagsprofil.
Fra københavnske Frost spirits
Prosecco-druerne (Glera) til denne vin hentes i Treviso og Venezia provinserne på flere parceller i en højde af 100-400 m.
Gæringen foregår i lukkede ståltanke (Cuve Close) og varer i ca. 18 til 20 dage.
Den standses ved at man sænker temperaturen og vinen får derefter lov at modner på sit ‘lie’ (bundfald) i mindst en måned. Aftapningen forgår efter en let filtrering.
Vinen har en flot lysgylden farve med flotte, vedvarende bobler.
Den er meget aromatisk og frugtrig i duften, med nuancer af æbler, ferskner og grapefrugt.
I smagen er den meget sprød og appetitgivende med en god frugtsødme.
Perfekt som aperitif, til ostgratinerede forretter, asiatiskinspirerede skaldyr- eller fjerkræsretter. Den kan også serveres til desserter med frugt. Serveringstemperatur: 8 – 10 °C.
Perle de Vigne Brut laves på Pinot Noir (60%) fra Côte d’Or, Chardonnay fra Maconnais og Aligoté og Gamay fra det sydlige Bourgogne.
Gæringen på flaske varer i min. 12 måneder.
En spændende druesammensætning giver den rette harmoni mellem struktur, frugt og finesse.
I farven er Perle de Vigne Brut flot lysgylden.
Vinen har en god mousse med fine, vedvarende bobler.
Duften er umiddelbar og frugtrig, med nuancer af hvide ferskner og vilde blomster.
I smagen er den tør, med god friskhed og samtidig en velour, som giver den god fylde. Her finder man også toner af citrusfrugter og gule blommer.
Brug den som aperitif men også til gastronomien. Restsukker: 10-12 g/l.
Rødvin fra vinhuset Marmo i Italien.
Amarone della Valpolicella DOCG, lavet af druerne - Corvina, Corvinone og Rondinella.
Vinen er omhyggeligt vinificeret i rustfrie ståltanke og har efterfølgende modnet i hele 60 måneder på europæiske egetræsfade.
Du vil blive betaget af de forførende aromaer af mørke kirsebær, blommer og dadler, der ledsages af delikate noter af kakao og ristet kaffe.
Smagen er fyldig, intens og efterlader en skøn, vedvarende eftersmag. Den perfekt afstemte bittersødme fuldender indtrykket af denne exceptionelle vin, der er blevet skabt med omhu og dedikation.
Marmo Amarone della Valpolicella er den ultimative ledsager til kraftige kødretter af okse, lam eller råvildt. Den kan også nydes sammen med modne og kraftige oste.
En vin som denne vil løfte enhver måltidsoplevelse og efterlade dine smagsløg i ren ekstase.
Med Marmo Amarone della Valpolicella DOCG får du en vin af højeste kvalitet, skabt af erfarne vinmagere, der har stolthed i deres håndværk.
Forkæl dig selv eller giv den som en elegant gave til en vinelsker, der fortjener det bedste.
Hvidvin, Riesling fra Hubert Beck har en fin og delikat bouquet samt en tør og fyldig smag, som gør den velegnet til stort set al slags fisk og skaldyr.
Lokalt bruger man den ikke kun til fisk, man holder sig ikke tilbage for også at anvende den som gennemgående vin til mindre kraftige retter som f.eks. svinekød eller Coq au Vin (hane i vin).
Serveringstemperatur: ca. 8-10 grader.
Det vil være synd at servere vinen for kold, idet dens karakter og finesse da ikke vil komme frem.
Vega Medien Cava Semi Seco (halvtør) laves på 75% Macabeo (Viura) og 25% Chardonnay, som hentes på udvalgte økologiskdyrkede parceller i Requena.
Druerne er håndplukket i små kasser for at undgå masning og oxydering under transporten til kælderen.
Efter en skånsom presning, hvor man selekterer den bedste del af mosten, foregår gæringen på ståltanke.
”Basisvinen” bliver derefter modnet i nogle måneder på sit ”lie” (bundfald) i ståltanke og gærer derefter i 12 måneder på flaske efter ”Méthode Traditionelle” teknikken.
Cava’en Semi Seco (halvtør) har en lysgylden farve med grønt skær. Boblerne er små, livlige og vedvarende.
Duften er umiddelbar og eksotisk med nuancer af grape, passionsfrugter, mangoer og ferskner, men også en smule honning og markblomster.
Smagen er dog frisk og elegant på trods af sødmen (38 g. restsukker). Eftersmagen er lang og behageligt og giver lyst til et nip mere…
Serveres som aperitif, men også til asiatiske retter med fx kylling eller skaldyr. Prøv den også til lette desserter.
Domaine Jean-Marc Brocard høster Chardonnay-druerne til deres Chablis på syd/sydøst-vendte parceller med en klassisk ler- og kalkholdig jordbund og vinstokke, som er 10-30 år gamle.
De forskellige parceller høstes separat med moderne, skånsomme høstmaskiner, som reducerer høsttiden væsentligt. Druerne presses umiddelbart efter ankomsten til kælderen.
Da man råder over ikke færre end 200 ståltanke i forskellige størrelser i kælderen, foretager man også i stor udstrækning separate gæringer af parcellerne med druernes egne gærstammer, noget som sikrer, at den enkelte parcels unikke karakterer afspejles bedst muligt.
Efter en malolaktisk gæring modnes de forskellige vine i 7-9 måneder på ståltanke, uden omrøring.
Sammenstiktingen af vinene fra de forskellige parceller foretages efter modningen og varierer efter årgangens stil. Aftapningen foregår efter en naturlig bundfældning og en ganske let filtrering, hvis nødvendigt.
Chablis fra Domaine Jean-Marc Brocard har en flot, lysgylden farve med grønligt skær.
I duften finder man nuancer af citrusfrugter, grønne æbler, hvide ferskner og passionsfrugter.
Smagen er ren og sprød, med god fylde, struktur og en meget charmerende harmoni mellem tørhed, frugtsødme og mineralitet. En flot repræsentant for den meget klassiske Chablis-stil!
Serveres til skaldyr- eller fiskesupper, rå eller gratinerede østers, rogn, grillede eller dampede fisk.
GRAND CALCAIRE-vinene skal afspejle Chablis’ autentiske stil: Præcision, subtilitet, kølighed og mineralitet.
De går således ikke af vejen for at udvælge nordvendte vinmarker eller nogle af disse “mystiske” og enestående parceller med højt indhold af ler- og kalkholdig Kimmeridgian-mergel, som giver pragtfulde “cool climate” Chablis-vine.
Efter en skånsom presning af Chardonnay-druerne, bliver hovedparten af mosten gæret på ståltanke, mens en lille del gæres på fade.
Derefter modnes vinen i 10-12 måneder på samme type beholdere, de to første måneder med omrøringer, for at give større kompleksitet.
Det endelige blend af vinene fra de forskellige parceller og fra de forskellige modningstanke og fade foretages umiddelbart inden aftapning.
Vinen har en flot, lysgylden farve.
Duften er frisk og elegant, med nuancer af forårsblomster (påskelilje, morgenfruer, tusindfryd), citrusfrugter samt krydrede toner af ingefær, kvan og cedertræ.
Smagen er tør, sprød og delikat med lækre nuancer af appelsinskal, friske mandler og græs.
Den slutter med flot mineralitet og en lækker harmoni mellem bid og frugtsødme.
Smuk designet flaske åbner af mærket Räder.
Unik design, der er yderst stilfuld og perfekt formet til hånden, ved åbning af flasker.
Flaske åbneren kommer i en fin lille gaveæske.
Produkt information:
Leopold Vienna Champagnepropen i rustfrit stål er en elegant og praktisk tilføjelse til enhver champagneoplevelse.
Den er designet til at bevare boblerne i din champagne og holde smagen frisk og sprudlende.
Med sit rustfrie stålmateriale er denne prop holdbar og let at rengøre, hvilket gør den til en pålidelig ledsager til festlige lejligheder.
Den passer perfekt til flasker med mousserende vin og champagne, og dens stilfulde design gør den til et flot tilbehør.
Produkt information:
Elegant vinsæt bestående af Bird vinprop og Feather proptrækker.
En smuk sæt som kommer i en fin æske fra Zone Denmark.
Feather er en lækker fortolkning af tjenerværktøjet, en klassiker i ny fjerdragt.
Feather har indbygget folieskærer og oplukker, og den bøjelige arm gør det let at åbne flasken i to trin uden at bruge mange kræfter.
Kan let foldes sammen og tages med på fx picnic.
Det elegante figurative design i vinproppen Bird har en genial funktion. Sæt proppen i din åbne vin, vip fuglens næb til modsatte side og få en helt tætlukket flaske.
Den kan ovenikøbet ligge ned i køleskabet, til du igen får lyst til et glas.
Produkt Information:
I Whitley Neills lækre rabarber & ingefær gin, får du et skønt sammenspil mellem de krydrede noter fra ingefær og det sødlige fra rabarber. Dette er virkelig en gin, der er foretrukket af mange, da den er langt fra de klassiske granassociationer, men stadig destilleret med enebær og en alkoholprocent på 43%. Ginnen består af i alt 10 botanicals, der er ingefær, rabarbar, enebær, orrisrod, citron, søde appelsiner, lakrids, angelika rod, kassiabark & korianderfrø.
Mange af disse botanicals er standard i de fleste gin, og giver en god stabil grundbase i smagen. Dertil kommer de smagsgivere, der stikker ud, og styrer ginnens retning & smagsnoter. Dette er især citrusfrugter og selvfølgelig ingefæren og rabarberen. Duften er desuden fantastisk lækker & flasken har en karismatisk flot emballage.

Mintis Gin – Clementine er en gin med en forførende balance mellem bitter-sødme fra de modne klementiner og den friske smag af mynte samt de modne italienske enebær.
Den har også et frisk pust af mynte og andre urter fra Piemonte, der gør den til en aromatisk nydelse. De solmodne klementiner fra Italien er verdenskendt for deres sødme og lille strejf af bitterhed. De passer perfekt til Mintis Gin
Mintis Gin er skabt af Carlo Vergnano og hans familie, som har et passioneret forhold til gin.
De har samarbejdet med den erfarne destillator Denis Muni, som har lavet mange succesfulde og berømte spiritusser i over 20 år.
Deres gin er destilleret i et familieejet destilleri i Moncalieri i Italien, hvor de bruger en speciel vakuum-destillation for at bevare den aromatiske og friske smag. Mintis Gin er lavet på lokale botaniske ingredienser, som giver deres gin en unik og karakteristisk smag.
Mintis Gin er en perfekt gin til en lækker gin og tonic, eller til at mikse med andre friske ingredienser. Prøv den i dag og oplev den italienske friskhed!

Mintis Gin – Original:
Hvis du elsker mynte, vil du elske Mintis Gin.
Denne gin er lavet på den berømte “Pancaliri Mint”, som er kendt som verdens bedste mynte. Mintis Gin har en frisk og forfriskende smag af mynte og citronskal, som komplementeres af søde og modne enebær fra Italien.
Og det bedste af det hele: den er helt sukkerfri! Mintis Gin er skabt af Carlo Vergnano og hans familie, som har et passioneret forhold til gin.
De har samarbejdet med den erfarne destillator Denis Muni, som har lavet mange succesfulde og berømte spiritusser i over 20 år.
Deres gin er destilleret i et familieejet destilleri i Moncalieri i Italien, hvor de bruger en speciel vakuum-destillation for at bevare den aromatiske og friske smag. Mintis Gin er lavet på lokale botaniske ingredienser, som giver deres gin en unik og karakteristisk smag.
Mintis Gin er en perfekt gin til en lækker gin og tonic, eller til at mikse med andre friske ingredienser. Prøv den i dag og oplev den italienske friskhed!

Mintis Gin – Ribesa er en gin med saft og kraft fra de solmodne solbær, der giver den en intens smag og farve.
Den er også spækket med italienske enebær, der tilføjer en skøn bitterhed, og frisk mynte og andre urter fra Piemonte, der giver den et aromatisk pift.
Hvis du elsker mynte, vil du elske Mintis Gin.
Denne gin er lavet på den berømte “Pancaliri Mint”, som er kendt som verdens bedste mynte. Mintis Gin har en frisk og forfriskende smag af mynte og citronskal, som komplementeres af søde og modne enebær fra Italien.
Mintis Gin er skabt af Carlo Vergnano og hans familie, som har et passioneret forhold til gin.
De har samarbejdet med den erfarne destillator Denis Muni, som har lavet mange succesfulde og berømte spiritusser i over 20 år.
Deres gin er destilleret i et familieejet destilleri i Moncalieri i Italien, hvor de bruger en speciel vakuum-destillation for at bevare den aromatiske og friske smag. Mintis Gin er lavet på lokale botaniske ingredienser, som giver deres gin en unik og karakteristisk smag.
Mintis Gin er en perfekt gin til en lækker gin og tonic, eller til at mikse med andre friske ingredienser. Prøv den i dag og oplev den italienske friskhed!
Rammstein Rum Cognac Cask Finish er en unik blanding af rom fra Jamaica, Guyana og Trinidad, som har lagret op til 12 år i ex-bourbon-fade. Denne begrænsede udgave har fået en ekstra lagring i tolv måneder på ex-Cognacfade. Resultatet er en perfekt afbalanceret rom med delikate noter af tropiske frugt, vanilje og karamel fra fadene.
Rammstein Rum Cognac Cask Finish rom er den seneste romudgivelse fra bandet Rammstein, der blev grundlagt i 1994 og idag er et af verdens største rockbands. Rammstein er kendte for kæmpe shows med masser af pyroteknik og mørk stemning. I anledning af deres 25-årige jubilæum udgav bandet deres første Rammstein Rum. Siden har de udgivet både vodka, whisky, gin og stout, og er nu klar med denne romudgivelse.
Rommen har en duft, der er en spændende blanding af funky tropiske frugter, der møder den klassiske charme af vanilje og dybden af eg. Når du smager rommen, vil du bemærke delikate noter af bagværk, der minder om vanilje og brun farin, som udfolder sig, efterfulgt af en karamelinfusion. Det hele kulminerer i en tør og nøddeagtig finish.
Denne udgave er begrænset til 5.800 flasker.
| Land | Guyana, Jamaica, Trinidad |
|---|---|
| Producent | Rammstein |
| Cl. | 70 cl. |
| Alkohol procent | 46% |
| Alder | 12 år |
| Farve | Mørk rom |
| Sødmeskala | Mellemsød |
| Fadtype | Bourbon, Cognac |
| Lagringsklima | Tropisk |
| Destillationsmetode | Pot, Kolonne |
21 års Master Reserve er kolonnedestilleret på helt specielle og meget høje destillationsapparater, hvilket helt bevidst gør indtrykket meget “rent” og i perfekt balance.
The Elephant er en kradsbørstig fætter på 43%. The Elephant er destilleret i 2009 og er aldret i flere forskellige egetræsfade for at få maksimal smag ud af rommen.
Mangocreme med Tequila af Teichenné, er lavet med autentisk mexicansk tequila kombineret med friske noter af mango.
En perfekt balance mellem de krydrede noter af rom og frugtige- og træ-agtige noter af vinen.
En fantastisk velsmagende gin & tonic med et twist, til såvel hverdag som fest.
10 års fuldlagret Panama rom – det vil sige alle 10 års lagring er sket på brugte bourbonfade.
Det er en blød og rund gin destilleret 5 gange og produceret af kgl. Hofleverandør H.Mounier (Cognacområdet – Frankrig).
Smagsnoter – en dejlig frisk tone af frugt og krydrede noter afrundet med noter af rabarber eller Citrus/druesaft