Fri fragt på bestillinger over 500,00 kr.
Følg os på Facebook Følg os på Instagram

Kvinde / Pige

Filtre

Viser alle 12 resultater

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

12 produkter

 • Bambus ankel strømper
  DKK 125,00

  Bambus ankel strømper

  , ,
  6 par sorte bambus footies og kan anvendes både af mænd og kvinder.Perfekt komfort uden elastisk linning, ekstremt blød, åndbar og antibakteriel.De kan vaskes ved 40°C  men tåler dog ikke tørretumbler.De leveres i en gaveæske fremstillet af genanvendeligt pap.
  DKK 125,00
  DKK 125,00
 • Bambus ankel strømper
  Bambus ankel strømper
  DKK 125,00

  Bambus ankel strømper

  ,
  6 par hvide bambus footies og kan anvendes både af mænd og kvinderPerfekt komfort uden elastisk linning, ekstremt blød, åndbar og antibakteriel.De kan vaskes ved 40°C  men tåler dog ikke tørretumbler.De leveres i en gaveæske fremstillet af genanvendeligt pap.
  DKK 125,00
  DKK 125,00
 • Bambus hårbørste
  DKK 145,00

  Bambus hårbørste

  , ,
  Hårbørste af bambus med bambus knopper, som gør håret let at børste igennem.
  DKK 145,00
  DKK 145,00
 • Sale
  Bambus makeupbørste sæt
  DKK 205,00 DKK 198,00

  Bambus makeup børste sæt

  , , ,
  Lækre makeup børster og pensler med syntetiske hår og bambus skaft  i 11 varianter.
  • Angled makeup pensel
  • Blending & bronzing børste
  • Buffing makeup børste med rund ende
  • Eye blending makeup pensel
  • Eye shadow pensel
  • Eye smudge pensel
  • Face makeup børste
  • Face makeup børste med afrundet ende
  • Foundation børste
  • Kabuki børste
  • Lip makeup pensel
  Posen måler 13 x 20 cm og er fremstillet af bambusBambus er et godt alternativ til træ og bidrager til at mindske skovrydning i hele verden samt hjælper til med at beskytte miljøet og klimaforandringer.
  DKK 205,00 DKK 198,00
  DKK 205,00 DKK 198,00
 • Bambus strømper
  Bambus strømper
  DKK 125,00

  Bambus Strømper Grå

  , ,
  6 par koksgrå sokker i bambus til mænd og kvinder i str. 43 - 46Perfekt komfort uden elastisk linning, ekstremt blød, åndbar og antibakteriel.De kan anvendes både til fritid og sportDe kan vaskes ved 40g men tåler dog ikke tørretumbler.De leveres i en gaveæske fremstillet af genanvendeligt pap.
  DKK 125,00
  DKK 125,00
 • Bambus strømper
  Bambus strømper
  DKK 125,00

  Bambus strømper hvide

  , ,
  6 par hvide bambus sokker  til mænd og kvinderPerfekt komfort uden elastisk linning, ekstremt blød, åndbar og antibakteriel.De kan anvendes både til fritid og sportDe kan vaskes ved 40g men tåler dog ikke tørretumbler.De leveres i en gaveæske fremstillet af genanvendeligt pap.
  DKK 125,00
  DKK 125,00
 • miljøvenlig deodorant
  DKK 88,00

  Deodorant Lime & Patchouli

  , ,
  Nurme deodorant med duft af lime og patchouli - passer både til hende og ham.Den er fremstillet af bivoks, shea butter, solsikkefrøolie, kokosolie og jojobaolie.De æteriske olier har lugt-neutraliserende egenskaber.Majsstivelse og natron absorberer sveden, samt forhindrer bakterierne i at sprede sig.Vitamin-E plejer den sarte hud i armhulerne.Deodoranten efterlader ikke fedtede armhuler, men sørger for du føler dig tør og sikker hele dagen.Indeholder ikke aluminium, alkohol eller syntetiske farvestofferMiljøvenlig emballage af pap - "ZERO WASTE"
  DKK 88,00
  DKK 88,00
 • miljøvenlig deodorant
  DKK 88,00

  Deodorant Spearmint & Rosemary

  , ,
  Nurme deodorant, med duft af spearmint og rosmarin, så den passer både til hende og ham.Den er fremstillet af bivoks, shea butter, solsikkefrøolie, kokosolie og jojobaolie.De æteriske olier har lugt-neutraliserende egenskaber.Majsstivelse og natron absorbere sveden samt forhindrer bakterierne i at sprede sig.Vitamin-E plejer den sart hud i armhulerne.Deodoranten efterlader ikke fedtede armhuler men sørger for du føler dig tør og sikker hele dagen.Indeholder ikke aluminium, alkohol eller syntetiske farvestofferMiljøvenlig emballage af pap - "ZERO WASTE"
  DKK 88,00
  DKK 88,00
 • Hårbånd i økologisk bomuld
  DKK 40,00

  Hårbånd i økologisk bomuld

  ,
  Pandebånd i økologisk bomuld med elastik i nakken.Den kan maskinvaskes ved 30 C men tåler ikke tørretumbler.
  DKK 40,00
  DKK 40,00
 • Kam af hvedestrå
  DKK 27,00

  Kam af hvedestrå

  , , ,
  BETER NATURAL FIBER miljøvenlig afrokam, fremstillet af materiale baseret på hvedestrå og fibre."Hvedestråplast" er det nyeste miljøvenlige materiale og er et smart alternativ til plast. Det er et førsteklasses materiale  - helt BPA og har FDA-godkendelse.Det er lavet af biprodukter fra hvedeproduktion, nemlig hvedestrå og fibre.Hvedestrå indeholder cellulose, og ved at nedbryde det kan der fremstilles et nyt produkt. Processen skaber mulighed for at fremstille forskellige typer polymerer.Naturlige polymerer findes i vores kroppe, f.eks.i håret og neglene. Plast er lavet af kunstige polymerer, men polymerer fremstillet af hvedestrå er helt naturlige.Produktet er glutenfri.Produktet er indfarvet med vegetabilsk og naturlig farvestof.Produktet fremstilles uden brug af kulstof.BETER NATURAL FIBER anvender emballage der er fremstillet af genanvendeligt pap og som FSC-certificeret samt trykt med vegetabilsk blæk.
  DKK 27,00
  DKK 27,00
 • Scrunchie i økologisk bomuld
  DKK 19,95

  Scrunchie i økologisk bomuld

  ,
  BETER NATURAL FIBER scrunchie er fremstillet af økologisk bomuld. Den kan maskinvaskes ved 30 C men tåler ikke tørretumbler.
  DKK 19,95
  DKK 19,95
 • Udsolgt
  Bambus strømper
  DKK 125,00

  sorte bambus strømper

  , ,
  6 par sorte sokker til mænd og kvinderPerfekt komfort uden elastisk linning, ekstremt blød, åndbar og antibakteriel.De kan anvendes både til fritid og sportDe kan vaskes ved 40g men tåler dog ikke tørretumblerDe leveres i en gaveæske fremstillet af genanvendeligt pap.
  DKK 125,00
  DKK 125,00