Fri fragt på bestillinger over 500,00 kr.
Følg os på Facebook Følg os på Instagram

hvedestrå

Filtre

Showing all 4 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

4 produkter

 • hvedestrå bestik
  DKK 30,00

  Hvedestrå børne bestik

  ,
  Vores fine børnebestik sælges i et sæt af en gaffel & ske. Bestikket er anti bakterielt og lavet i naturligt materiale. Godt for miljøet. Kan tåle at komme i opvaskemaskinen. str. 13.3*3.2*1cm
  DKK 30,00
  DKK 30,00
 • Afro kam
  DKK 27,00

  Kam af hvedestrå

  , ,
  BETER NATURAL FIBER miljøvenlig afrokam, fremstillet af materiale baseret på hvedestrå og fibre."Hvedestråplast" er det nyeste miljøvenlige materiale og er et smart alternativ til plast. Det er et førsteklasses materiale  - helt BPA og har FDA-godkendelse.Det er lavet af biprodukter fra hvedeproduktion, nemlig hvedestrå og fibre.Hvedestrå indeholder cellulose, og ved at nedbryde det kan der fremstilles et nyt produkt. Processen skaber mulighed for at fremstille forskellige typer polymerer.Naturlige polymerer findes i vores kroppe, f.eks.i håret og neglene. Plast er lavet af kunstige polymerer, men polymerer fremstillet af hvedestrå er helt naturlige.Produktet er glutenfri.Produktet er indfarvet med vegetabilsk og naturlig farvestof.Produktet fremstilles uden brug af kulstof.BETER NATURAL FIBER anvender emballage der er fremstillet af genanvendeligt pap og som FSC-certificeret samt trykt med vegetabilsk blæk.
  DKK 27,00
  DKK 27,00
 • madkasse-i-hvedestraa miljøvenlig rum opdelt naturaleza
  DKK 152,00

  Madkasse i hvedestrå

  Vores madkasser er lavet af hvedestrå, som er det nyeste indenfor miljøvenligt materiale.Det er et smart alternativ til plast. Det er et førsteklasses materiale  – helt BPA fri og har FDA-godkendelse.Det er lavet af biprodukter fra hvedeproduktion, nemlig hvedestrå og fibre.Hvedestrå indeholder cellulose, og ved at nedbryde det kan der fremstilles et nyt produkt. Processen skaber mulighed for at fremstille forskellige typer polymerer.Naturlige polymerer findes i vores kroppe, f.eks.i håret og neglene. Plast er lavet af kunstige polymerer, men polymerer fremstillet af hvedestrå er helt naturlige. Madkassen er delt op i 2 rum, og indeholder en gaffel & en ske.Madkasserne kan stables, og man kan blande farverne som man vil. Kan bruges til opbevaring i køleskabet, i stedet for eksempel plastikposer.Madkasserne måler 18cm lang & 12cm høj. Madkassen kan komme i opvaskemaskinen & bruges i mikrobølge ovnen.
  DKK 152,00
  DKK 152,00
 • hvedestrå skesæt
  DKK 110,00

  Ske sæt med lang skaft af hvedestrå

  ,
  Vores unikke ske sætte i hvedestrå.“Hvedestråplast” er det nyeste miljøvenlige materiale og er et smart alternativ til plast. Det er et førsteklasses materiale  – helt BPA og har FDA-godkendelse.Det er lavet af biprodukter fra hvedeproduktion, nemlig hvedestrå og fibre.Hvedestrå indeholder cellulose, og ved at nedbryde det kan der fremstilles et nyt produkt. Processen skaber mulighed for at fremstille forskellige typer polymerer.Naturlige polymerer findes i vores kroppe, f.eks.i håret og neglene. Plast er lavet af kunstige polymerer, men polymerer fremstillet af hvedestrå er helt naturlige.Brug skeerne til alt fra smoothies, dvs drink, kagen eller giv dit barn mad på en hyggelig måde.OBS: Vi anbefaler at skeerne opvaskes i hånden og ikke i opvaskemaskinen, af hensyn til motivet på selve hvedestrået.
  DKK 110,00
  DKK 110,00