Fri fragt på bestillinger over 500,00 kr.
Følg os på Facebook Følg os på Instagram

miljøvenlig sæbe

Filtre

Showing all 3 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

3 produkter

 • DKK 45,00

  Juniper berry soap

  Nurme Juniper Berry er håndlavet vegansk sæbe som er beriget med æterisk olie fra enebær.Enebærolien hjælper med at lindre problemhud og den har eksfolierende egenskaber.Velegnet til daglig brug på hele kroppen eller som familiens håndsæbe.Efter anvendelse bør sæben placeres i en sæbeskål eller lignende hvor vandet kan løbe fra.
  DKK 45,00
  DKK 45,00
 • DKK 45,00

  Kokosnød sæbe

  Nurme Super Foaming Coconut Soap er håndlavet og vegansk kokosolie sæbe til kropsvask og håndvask.Den kan også anvendes som unisex intimsæbe da den ikke udtørre den sart hud i intim zonen.Sæben har en super god skummeevne, den renser og fjerner alt snavs samt beskytter huden mod udtørring og kan anvendes af hele familien.Sæben er ikke tilsat duft og har kun den rene kokos duft.Efter anvendelse bør sæben placeres i en sæbeskål eller lignende hvor vandet kan løbe fra, f.eks. vores sæbeskål i bambus.
  DKK 45,00
  DKK 45,00
 • DKK 45,00

  Lavender coconut soap

  Nurme Lavender Coconut Soap er håndlavet og vegansk sæbebar med æterisk kokosolie og lavendelolie til kropsvask og som håndsæbe.Sæben har en beroligende og skøn organisk duft af lavendel. Sæben er velegnet til hele familien.Efter anvendelse bør sæben placeres i en sæbeskål eller lignende hvor vandet kan løbe fra.
  DKK 45,00
  DKK 45,00