Fri fragt på bestillinger over 500,00 kr.
Følg os på Facebook Følg os på Instagram

themallows

Filtre

Showing all 3 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

3 produkter

 • The-Mallows-Cofee-Caramel-small-min
  DKK 60,00

  Skumfiduser – kaffe & karamel 80g

  ,
  Skumfiduser fra the mallows. 90 gram.Disse lækre skumfiduser med coffee & caramel er økologiske gourmet skumfiduser med vanilje smag, som er overtrukken med en blød cremet karamel, hvid chokolade, kaffe og nøje smagt til med sprøde flager af havsalt. Dette er en kombination som skaber en helt igennem uimodståelig smagsoplevelse.
  DKK 60,00
  DKK 60,00
 • The-Mallows-Dark-Liquorice-small-min
  DKK 60,00

  Skumfiduser med lakrids 80g

  ,
  Vi forhandler nu the mallows lækre, Dark Liquorice. Disse skumfiduser er økologiske med lakrids drageret med belgisk mælke chokolade. I den lækre chokolade ligger knasende stykker af lakrids granulat, hvilket skaber en intens og gennemtrængende smag af lakrids i den cremede søde mælke chokolade. En fantastisk smagskombination for alle lakridselskere!Øko logo Gluten-free55x55
  DKK 60,00
  DKK 60,00
 • The-Mallows-Salted-Caramel-small-min
  DKK 60,00

  Skumfiduser salted caramel 80g

  ,
  Luksus skumfiduser fra themallows - 80g Vi forhandler nu the mallows lækre Salted caramel. Disse lækre skumfiduser er økologiske med vanilje smag, dækket i belgisk mælkechokolade og en blød cremet karamel, med et strejf af salt og til sidst omsluttet med et ydre af kakao. Det hele smelter sammen i en fantastisk smagsoplevelse.
   
  DKK 60,00
  DKK 60,00