Fri fragt på bestillinger over 500,00 kr.
Følg os på Facebook Følg os på Instagram

vingummi

Filtre

Showing all 5 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

5 produkter

 • Udsolgt
  vegansk rose vingummi
  DKK 50,00

  Rosé vingummi økologisk blandet

  Med denne æske får du alle 4 smagsvarianter samlet i én pakke: Rosé vingummier med smag af jordbær, hindbær, passionsfrugt og hyldeblomst. Forme som rose, blomst, diamant og hjerte. Der bruges kun økologiske og naturlige ingredienser i alle vores produkter og ingen gluten, laktose eller gelatine fra dyr.Alkoholen fordamper under tilberedningen, og de er derfor alkoholfrie.Alle æsker er produceret i bæredygtig FSC og komposterbar papir.Ingredienser:Glukose sirup*, rørsukker* (uraffineret), majsstivelse*, rosévin* 9,6%, frugtjuice koncentrater* (jordbær*, passionsfrugt*, hindbær*), surhedsregulerende middel (citronsyre), hyldeblomst ekstrakt*, naturlige aromaer, geleringsmiddel (pektin), surhedsregulator (natriumcitrat), farve fra frugt og planteekstrakter (curcumin*, hyldebær*), overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks*)*fra økologisk landbrug
  DKK 50,00
  DKK 50,00
 • Udsolgt
  økologisk vegansk vingummi
  DKK 50,00

  Rosé vingummi økologisk hindbær

  Rosé vingummier lavet med hindbær og 9,6% rosévin. De er formet som hjerter og lavet med helt naturlige og økologiske ingredienser uden kunstige tilsætningsstoffer. Fri for gluten, laktose og gelatine fra dyr. Velsmagende rosé vingummier til selvforkælelse eller til dine kære.Alle æsker er produceret i bæredygtig FSC og komposterbar papir.Alkoholen fordamper under tilberedningen, og de er derfor alkoholfrie.
  DKK 50,00
  DKK 50,00
 • Økologisk vegansk vingummi
  DKK 50,00

  Rosé vingummi økologisk hyldeblomst

  Rosé vingummier, der smager dejligt af hyldeblomster. Vingummierne er lavet med naturlige og økologiske ingredienser og helt uden kunstige tilsætningsstoffer. De er lavet med ekstrakt fra økologiske hyldeblomster og 9,6% rosévin, og vingummierne er smukt formet som diamanter.Alle æsker er produceret i bæredygtig FSC og komposterbar papir.Alkoholen fordamper under tilberedningen, og de er derfor alkoholfrie.IngredienserGlukosesirup*, uraffineret rørsukker*, majsstivelse*, rosévin* 9,6%, surhedsregulerende middel (citronsyre), hyldeblomst ekstrakt*, naturlig aroma, pektin, surhedsregulator (natriumcitrat), overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks*)*fra økologisk landbrug
  DKK 50,00
  DKK 50,00
 • Udsolgt
  økologisk vegansk vingummi
  DKK 50,00

  Rosé vingummi økologisk jordbær

  Velsmagende rosé vingummier fra sweetkynd med jordbær og 9,6% rosévin. De har en smuk form som roser, der vil glæde de fleste.  Vingummierne er lavet med naturlige, økologiske ingredienser – helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Rosé vingummierne er veganske og fri for gluten, laktose og gelatine fra dyr.Alkoholen fordamper under tilberedningen, og derfor er de alkoholfrie. Alle æsker er produceret i bæredygtig FSC og komposterbar papir.
  DKK 50,00
  DKK 50,00
 • Økologisk vegansk vingummi
  DKK 50,00

  Rosé vingummi økologisk passion

  Rosé vingummi lavet med passionsfrugt og 9,6% rosévin, som er formet som en smuk blomst. Vi bruger kun naturlige og økologiske ingredienser, og vingummierne er helt uden kunstige tilsætningsstoffer, gluten, laktose eller gelatine fra dyr. Vegansk produkt.Alkoholen fordamper under tilberedningen, og de er derfor alkoholfrie.Alle æsker er produceret i bæredygtig FSC og komposterbar papir. 
  DKK 50,00
  DKK 50,00