Heatscope spot 2800w hvid

Tilbud

Heatscope spot 2800w hvid

DKK 4.080,00

HEATSCOPE SPOT WHITE 2800

Med Heatscope® Spot får du ren varme. Teknologien i terrassevarmeren er nytænkende og innovativ og giver derfor mindre lys og mere varme. Perfekt til de lange og lyse sommeraftener på terrassen eller de solrige dage i efteråret.

inklusiv:

IR-Fjernbetjening

Beskrivelse

Fordelene ved en infrarød terrassevarmer er faktisk ret mange – så mange, at du med al sandsynlighed er overbevist om, at denne type terrassevarmer er den rette for dig, når du har læst fordelene igennem. Fordele er:

  • Den er billig i drift. Mange infrarøde terrassevarmere bruger faktisk ikke mere end et par kroner i timen, når de er tændt. Det er en ret stor besparelse, når man sammenligner med terrassevarmere med gas eller halogen, som er noget dyrere i drift. Vil du derfor gerne have en økonomisk terrassevarmer, er denne det bedste bud.

  • Den er miljøvenlig. En ir terrassevarmer varmer som sagt ikke luften op omkring dig, ligesom den heller ikke bruger en masse energi på at lyse. Størstedelen af energien bliver brugt på at varme med varmestråler, hvilket gør den til et miljørigtigt valg.

  • Den larmer ikke. En rigtig stor fordel ved en infrarød terrassevarmer er, at den ikke larmer. Hverken når du tænder den, eller når den er i brug. Det er at foretrække på aftener, hvor du bare gerne vil nyde stjernerne og dit eget selskab.

  • Den lugter ikke. En fantastisk fordel er, at den modsat terrassevarmer med gas ikke lugter i brug. Den kører på el og infrarød, hvorfor du er fri for lugt, når du nyder en god bøf og et koldt glas hvidvin. Det er da skønt!

  • Den har et behageligt lys. Mange andre terrassevarmere kan godt have tendens til at have et hårdt lys, da meget af energien netop bliver brugt på dette. Men sådan er det ikke med en ir terrassevarmer, hvor lyset er mere orangerødt end orangegult og derfor ikke har et ubehageligt skær. Det er dejligt, når du bare gerne vil have en hyggelig stund på terrassen i stearinlysets skær.

  • Den varmer hurtigt. Når du investerer i en terrassevarmer, forventer du naturligvis også, at den kan varme dig op rimelig hurtigt. Det kan du også sagtens tillade dig at forvente af en ir terrassevarmer, da den på få sekunder er klar og varmer dig op med sine infrarøde stråler. Du når hverken at tænke, at du er nødt til at hente både jakke og tæppe, da terrassevarmeren har varmet dig op inden da.

 • Den kan bruges indenfor. Hvis du har en udestue eller et orangeri, kan du sagtens bruge den i disse områder også. Den er hverken brandfarlig eller udleder kulilte som en terrassevarmer på gas. Når vejret derfor bliver for dårligt til at sidde ude, kan du med fordel rykke den ind i udestuen for at lave kreative sysler eller læse en bog. Så er det næsten som at være udenfor!

 

Tysk kvalitet

Heatscope® Pure er indbegrebet af tysk kvalitet. Du får ganske enkelt ikke en terrassevarmer, der er bedre end denne. Den høje kvalitet er sikret ved, at vi selv producerer vores terrassevarmere på egne fabrikker i Tyskland. Det betyder, at alt er 100% fremstillet i Tyskland, hvilket er en garanti for et produkt i absolut verdensklasse.

Inden terrassevarmeren lander på hylderne hos vores forhandlere, bliver den ført igennem en grundig kvalitetskontrol. Dermed er vi sikre på, at produktet lever op til de standarder, som vi ønsker, og som vores kunder forventer. Kvaliteten er den primære årsag til, at vores terrassevarmer er et eksklusivt produkt i verdensklasse.

Vi er kompromisløse med øje for detaljen og den endelige finish – og det er netop det, der kendetegner et produkt fra Heatscope®.

 

Specifikationer

Heatscope® Spot
Power: 2800 W / 12.17 A

Dimensions (LxWxH): 890 x 184 x 82 mm

Weight: 5.0 kg
visible light: < 600 Lumen

radiant efficiency: > 94%

max. output in < 15 secs

protection class: IP24

 

Anvendelsesområder

Heatscope Spot er meget fleksibel i brug, den kan benyttes både inde og ude samt i åbne eller beskyttede områder med læ eller markise.

Yderligere information

Vægt 6,000 kg