Heatscope terrassevarmer pure white 3000W

Tilbud

Heatscope terrassevarmer pure white 3000W

DKK 9.260,00

Med Heatscope® Pure får du ren varme. Teknologien i terrassevarmeren er nytænkende og innovativ og giver derfor mindre lys og mere varme. Perfekt til de lange og lyse sommeraftener på terrassen eller de solrige dage i efteråret. Konceptet er vendt på hovedet og terrassevarmeren skiller sig derfor ud ved at gøre tingene på en ny måde: For med Pure er lyset blot et iøjnefaldende biprodukt fra varmegenereringen. Varmen opstår derfor ikke som en del af processen til genereringen af lys. Nej, den opstår ved, at to fiberspiraler i carbon fyldes med elektrisk strøm, som derefter begynder at gløde og varme op. Varmen er derfor ren og øjeblikkelig, ligesom lyset er afdæmpet, behageligt og varmt. De infrarøde, kortbølgede stråler sørger desuden for, at varmen ikke spildes. Strålerne varmer kun det op, de rammer og derfor ikke luften, som fører til et minimalt varmespild og en optimal varmeeffekt.

Beskrivelse

Fordelene ved en infrarød terrassevarmer er faktisk ret mange – så mange, at du med al sandsynlighed er overbevist om, at denne type terrassevarmer er den rette for dig, når du har læst fordelene igennem. Fordele er:

  • Den er billig i drift. Mange infrarøde terrassevarmere bruger faktisk ikke mere end et par kroner i timen, når de er tændt. Det er en ret stor besparelse, når man sammenligner med terrassevarmere med gas eller halogen, som er noget dyrere i drift. Vil du derfor gerne have en økonomisk terrassevarmer, er denne det bedste bud.

  • Den er miljøvenlig. En ir terrassevarmer varmer som sagt ikke luften op omkring dig, ligesom den heller ikke bruger en masse energi på at lyse. Størstedelen af energien bliver brugt på at varme med varmestråler, hvilket gør den til et miljørigtigt valg.

  • Den larmer ikke. En rigtig stor fordel ved en infrarød terrassevarmer er, at den ikke larmer. Hverken når du tænder den, eller når den er i brug. Det er at foretrække på aftener, hvor du bare gerne vil nyde stjernerne og dit eget selskab.

  • Den lugter ikke. En fantastisk fordel er, at den modsat terrassevarmer med gas ikke lugter i brug. Den kører på el og infrarød, hvorfor du er fri for lugt, når du nyder en god bøf og et koldt glas hvidvin. Det er da skønt!

  • Den har et behageligt lys. Mange andre terrassevarmere kan godt have tendens til at have et hårdt lys, da meget af energien netop bliver brugt på dette. Men sådan er det ikke med en ir terrassevarmer, hvor lyset er mere orangerødt end orangegult og derfor ikke har et ubehageligt skær. Det er dejligt, når du bare gerne vil have en hyggelig stund på terrassen i stearinlysets skær.

  • Den varmer hurtigt. Når du investerer i en terrassevarmer, forventer du naturligvis også, at den kan varme dig op rimelig hurtigt. Det kan du også sagtens tillade dig at forvente af en ir terrassevarmer, da den på få sekunder er klar og varmer dig op med sine infrarøde stråler. Du når hverken at tænke, at du er nødt til at hente både jakke og tæppe, da terrassevarmeren har varmet dig op inden da.

 • Den kan bruges indenfor. Hvis du har en udestue eller et orangeri, kan du sagtens bruge den i disse områder også. Den er hverken brandfarlig eller udleder kulilte som en terrassevarmer på gas. Når vejret derfor bliver for dårligt til at sidde ude, kan du med fordel rykke den ind i udestuen for at lave kreative sysler eller læse en bog. Så er det næsten som at være udenfor!

 

Tysk kvalitet

Heatscope® Pure er indbegrebet af tysk kvalitet. Du får ganske enkelt ikke en terrassevarmer, der er bedre end denne. Den høje kvalitet er sikret ved, at vi selv producerer vores terrassevarmere på egne fabrikker i Tyskland. Det betyder, at alt er 100% fremstillet i Tyskland, hvilket er en garanti for et produkt i absolut verdensklasse.

Inden terrassevarmeren lander på hylderne hos vores forhandlere, bliver den ført igennem en grundig kvalitetskontrol. Dermed er vi sikre på, at produktet lever op til de standarder, som vi ønsker, og som vores kunder forventer. Kvaliteten er den primære årsag til, at vores terrassevarmer er et eksklusivt produkt i verdensklasse.

Vi er kompromisløse med øje for detaljen og den endelige finish – og det er netop det, der kendetegner et produkt fra Heatscope®.

 

Et kompromisløst design

Med Heatscope® Pure er der heller ikke gået på kompromis med varmeeffekten eller designet. Det er topprioriteten, da det er det, der får den infrarøde strålevarmer til at skille sig ud fra mængden – og som får den til at være bedre end vores konkurrenters. Terrassevarmeren er nøje designet til at give det bedste output pakket ind i en attraktiv stil og et rent og lækkert design, som ikke er til at modstå. Varmestråleren er eksklusiv hele vejen rundt i alle udformninger og detaljer.

Den er et elegant apparat, som ved første øjekast hverken minder om eller ligner en klassisk strålevarmer. Det er netop meningen. For den skal supplere omgivelserne og falde i ét med indretningen på elegant vis – og det kan kun lade sig gøre med et kompromisløst design, hvor der er tænkt på alle detaljer.

Heatscope® Pure er derfor den eneste strålevarmer i hele verden, der er udstyret med en konveksformet SCHOTT NEXTREMA® glasfront, hvilket gør den til noget ganske særligt. Glasfronten har det tekniske formål, at den takket være sin flotte og gennemtænkte krumning kan have kulstofvarmeelementerne placeret direkte foran. Det gør den i stand til at udsende mere varme end andre terrassevarmere. Hvilket den naturligvis gør med et markant reduceret lys til glæde for dem, der bruger den.

 

Nem montering

Heatscope® Pure er nem og enkel at montere uanset, hvor den ønskes placeret – både horisontalt og vertikalt. Den bliver leveret med et flot beslag til loft- eller vægmontering, som kun kræver to skruer for at blive fastgjort.

Terrassevarmeren fastholdes derefter kun af en spændeskinne, som bliver fastgjort ved hjælp af en enkelt møtrik. Når det er gjort, kan terrassevarmeren sættes til den ønskede vinkel takket være drejeleddet. Det er nemt, enkelt og tidsbesparende.

Terrassevarmeren er derfor ikke kun elegant i designet – den er også elegant i monteringen og fastgørelsen. Den er desuden forbundet med et tilslutningskabel med stik med en IP-beskyttelseklasse 65. Den kan derfor tilsluttes og monteres uden vejrbeskyttelse.

 

 

Specifikationer

Heatscope® Pure findes i to lækre og elegante designs: hvid og sort i målene 104,4 x 16,6 x 8,7 cm med en effekt på 3000W.

Heatscope® Pure i sort og hvid vejer 7,6 kilo og er fremstillet med en konveksformet frontskærm i high performance industrielt glaskeramik SCHOTT NEXTREMA® samt en hvid- eller sortbelagt aluminiumskrop.

Den har som førnævnt også energieffektive carbon varmeelementer, som er placeret direkte bag den buede og elegante glasfront for optimal varmeeffekt.

Den maksimale ydelse for Heatscope® Pure er på blot 20 sekunder og har et synligt lys på <300 lumen. Indstillingsmulighederne for varme er 100% og 50%. Endeligt er Pure udstyret med et patenteret refleksvarmesystem, som ikke findes eller fås ved andre typer terrassevarmere.

Bemærk, at den maksimale ydelse afhænger af følgende:

· Installationsmiljøet (inde, ude, lukket eller åben, modtagelig for vind eller beskyttet)

· Installationshøjden

· Vind- og vejrpåvirkninger

· Spændingsudsving

 

 

Yderligere information

Vægt 10,000 kg