Heatscope vision 3200W sort

Tilbud

Heatscope vision 3200W sort

DKK 10.660,00

HEATSCOPE VISION BLACK 3200

Sort (tonet) glaskeramisk front (SCHOTT NEXTREMA®) Sortlakeret aluminiumsdel Energieffektive dobbelt kulstofopvarmningselementer med satinoverflade patenteret ventileret reflektorsystem Inkluderer komplet tilbehør til væg- og loftsmontering

inklusiv:

IR-Fjernbetjening

Beskrivelse

OBS pt kan levering tage op til 3 uger

Fordelene ved en infrarød terrassevarmer er faktisk ret mange – så mange, at du med al sandsynlighed er overbevist om, at denne type terrassevarmer er den rette for dig, når du har læst fordelene igennem. Fordele er:

  • Den er billig i drift. Mange infrarøde terrassevarmere bruger faktisk ikke mere end et par kroner i timen, når de er tændt. Det er en ret stor besparelse, når man sammenligner med terrassevarmere med gas eller halogen, som er noget dyrere i drift. Vil du derfor gerne have en økonomisk terrassevarmer, er denne det bedste bud.

  • Den er miljøvenlig. En ir terrassevarmer varmer som sagt ikke luften op omkring dig, ligesom den heller ikke bruger en masse energi på at lyse. Størstedelen af energien bliver brugt på at varme med varmestråler, hvilket gør den til et miljørigtigt valg.

  • Den larmer ikke. En rigtig stor fordel ved en infrarød terrassevarmer er, at den ikke larmer. Hverken når du tænder den, eller når den er i brug. Det er at foretrække på aftener, hvor du bare gerne vil nyde stjernerne og dit eget selskab.

  • Den lugter ikke. En fantastisk fordel er, at den modsat terrassevarmer med gas ikke lugter i brug. Den kører på el og infrarød, hvorfor du er fri for lugt, når du nyder en god bøf og et koldt glas hvidvin. Det er da skønt!

  • Den har et behageligt lys. Mange andre terrassevarmere kan godt have tendens til at have et hårdt lys, da meget af energien netop bliver brugt på dette. Men sådan er det ikke med en ir terrassevarmer, hvor lyset er mere orangerødt end orangegult og derfor ikke har et ubehageligt skær. Det er dejligt, når du bare gerne vil have en hyggelig stund på terrassen i stearinlysets skær.

  • Den varmer hurtigt. Når du investerer i en terrassevarmer, forventer du naturligvis også, at den kan varme dig op rimelig hurtigt. Det kan du også sagtens tillade dig at forvente af en ir terrassevarmer, da den på få sekunder er klar og varmer dig op med sine infrarøde stråler. Du når hverken at tænke, at du er nødt til at hente både jakke og tæppe, da terrassevarmeren har varmet dig op inden da.

 • Den kan bruges indenfor. Hvis du har en udestue eller et orangeri, kan du sagtens bruge den i disse områder også. Den er hverken brandfarlig eller udleder kulilte som en terrassevarmer på gas. Når vejret derfor bliver for dårligt til at sidde ude, kan du med fordel rykke den ind i udestuen for at lave kreative sysler eller læse en bog. Så er det næsten som at være udenfor!

Heatscope spot – Tysk kvalitet

HEATSCOPE® Ambient Spotlights Vision kendetegnes ved deres ekstremt beherskede, let orange-farvede omgivelseslys.
Lyset reduceres til et minimum med en SCHOTT NEXTREMA® industriel glaskeramisk front.

HEATSCOPE® Vision infrarøde strålevarmere/terrassevarmere bruges ofte på halvåbne terrasser, arkader, verandaer eller også i (kolde) vinterhaver og glashuse – alle steder du der ønskes en hurtig opvarming af omgivelser.

 

Specifikationer

Heatscope® Vision
Power: 3200 W / 12.17 A

Dimensions (LxWxH): 1660 x 184 x 90 mm

Vægt: 11.0 kg
synligt lys: <300 lumen

Strålingseffektivitet: ≥ 90%

max. output in < 30-60 sekunder

protection class: IP44

incl. IR-remote control

Justerbare monterings brackets 0°-90° 230 VAC

 

 

Anvendelsesområder

Heatscope Vision er meget fleksibel i brug, den kan benyttes både inde og ude samt i åbne eller beskyttede områder med læ eller markise.

Yderligere information

Vægt 10,000 kg