RevitalTrax collagen Pulver, 1 måneds forbrug

RevitalTrax collagen Pulver, 1 måneds forbrug

DKK 299,00

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex er en unik drikkelig blanding af, patenterede VERISOL® Bioactive Collagen Peptides, Biotin, Zink og Ester-C®, udviklet til en smukkere og sundere hud- og hårstruktur.
Det er bevist af kliniske undersøgelser, at det er et effektivt kompleks, der nærer huden indefra og giver den et yngre udseende.
Denne pulver styrker også negle, knogler, led og brusk.

En pakke indeholder 30 pinde, svarende til en måneds forbrug.

Dette er et clean label produkt. Det vil sige, at der ikke er tilsat sukkerarter, sødestoffer, smagsstoffer eller andre tilsætningsstoffer. Den indeholder 100% rene ingredienser.

Fordele:
Naturlig hudforyngelse
Reducerer rynker og fine linjer
Hjælper med at fugte huden
Hjælper med at bevare hudens elasticitet og fasthed
Gør huden blødere, glattere og mere smidig
Hjælper med hårvækst
Hjælper med at forbedre hårvolumen
Holder håret stærkt og skinnende
Bidrager til smukke og stærke negle
Styrker knogler, led, brusk

Ikke på lager

Beskrivelse

Mere om Collagen
Collagen er den vigtigste strukturelle komponent i huden, 80% af hudens struktur består af kollagen. Kollagen er en del af bindevævet, som giver overordnet styrke og elasticitet.

Hudens aldring betyder tab af Collagen i hudlaget. Efter det 25. leveår falder kollagenindholdet i huden allerede. Dette reducerer hudens elasticitet, og der opstår gradvist flere og flere rynker. I overgangsalderen accelererer denne process endda.

De fleste ændringer i huden forårsaget af aldring sker i (dermis), som mister 30 til 80 % af sin tykkelse, når du bliver ældre. Kroppen producerer simpelthen for lidt Collagen, som er årsagen til dette tab. Genopfyldning af Collagen er afgørende for at vedligeholde/opnå smuk og ung hud.

MMere om VERISOL®
VERISOL® er en af ​​hovedingredienserne i RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex. Kliniske undersøgelser har vist, at en daglig dosis på 2500 mg VERISOL® signifikant reducerer rynkedybden efter fire uger og fordobler dens virkning efter otte uger. RevitalTrax indeholder 5000 mg VERISOL® for et effektivt resultat.

VERISOL® består af bioaktive Collagenpeptider, en speciel sammensætning af Collagenpeptider i forskellige størrelser. Den patenterede del af VERISOL®-sammensætningen indeholder meget små peptider med en størrelse mellem 600-1000 Dalton. Disse peptidmolekyler har den bedste størrelse til distribution og akkumulering i målorganer, fordi de er stabile i mavesyren, ikke fordøjes og optages i deres intakte form. Denne unikke molekylære balance mellem kollagenpeptidstørrelse, bioaktivitet, gastrisk stabilitet, fordøjelse og absorption fører til direkte stimulering af menneskelige hudceller understøttet af kliniske effekter relateret til elasticitetsforøgelse, hydrering, kollagenkoncentration i huden og rynkereduktion. Unik effekt i kollagenmarkedets verden.

RevitalTrax sticks er nemme at bruge. Den kan blandes i både varme og kolde drikke, men også i eksempelvis en smoothie eller yoghurt. Helst om morgenen på tom mave eller om aftenen før sengetid for maksimal optagelse. Vi anbefaler at bruge 1 pind om dagen. Efter startperioden på seks uger kan du reducere dette til 1 pind hver anden dag (man-ons-fre-osv.) For at bevare det opnåede resultat.

Kapacitet
30 pinde, svarende til en måneds forbrug.

INCI liste
VERISOL® bioaktive kollagenpeptider, Ester-C®, zink, biotin

Liste over ingredienser
VERISOL® kollagenpeptider, Ester-C®, Biotin, Zink

 

Yderligere information

Vægt 0,300 kg