Fri fragt på køb over 299,-

Information

Naturaleza er en familie drevet livsstils butik og webshop, der fokuserer på produkter for og til alle. Vi gør vores bedste for at håndplukke produkter der skiller sig lidt ud af mængden, samtidig med at vi gerne vil have noget som er genkendeligt.  Vi opdaterer løbende vores produktsortiment, så du altid vil opleve at der løbende kommer nye og spændende produkter til. 

At være kunde mindet er noget vi vægter utrolig højt. Hvilket gør sig gældende om du besøger os i vores fysiske butik, eller handler hos os online. Du vil altid blive mødt med et smil, hjælp og tid til hver enkel person. Vores mål er glade kunder som har lyst til at komme igen. 


Vi gør meget ud af at finde vores produkter, og så vidst som muligt er største delen af vores produkter med en vis omtanke på og for vores miljø. Når du handler online vil du bla. kunne opleve at vi gør meget ud af at genbruge de materialer vi sender produkter ud til jer med. Det betyder ikke at vi ikke værner om hver enkel ordre der bliver lagt hos os, tvært imod! Hver enkel ordre gør os dansende og betyder utrolig meget. 

Vi tror på, at de små ting tæller og i sidste ende giver resultater. Om det gælder smil og glæden ved at glæde og hjælpe andre, til tanken om at vi sammen er stærkest når vi hver især gør lidt for vores miljø. Heraf vores slogan, one step at a time. 

På vores hjemmeside vil du finde en væld af forskellige produkter. Produkter for og til baby & børn, produkter til boligen, personlig pleje, Uld produkter, cykel produkter, delikatesser i form af chokoalde, lakrids, karmeller, krydderier, olier, vin & spiritus og m.m. Vi laver dagligt gavekurve, og dette kan altid bestilles, om det er til privat eller erhverv, for småt eller store beløb. Kontakt os herom, så hjælper vi hjertens gerne.

Mail: info@naturaleza.dk. 

 

Fra vores fysiske butik: Bredgade 35, 6830 Nr.Nebel har du også mulighed for at leje en cykel til dig selv, eller for hele familien, og sammen tage en tur ud i vores skønne område. 

 

Vi håber I har lyst til at se jer omkring hos os, og kontakte os hvis du/I sidder med spørgsmål.  

Vi arbejder løbende på at vores hjemmeside skal være forbrugervenlig, så det er nemt for dig at finde det du søger. 

 

De bedste hilsner fra os

her i Naturaleza

Tonja, Lone & Pernille