Fri fragt på køb over 299,-

Information

Naturaleza er en webshop, der fokuserer på sundhed, miljø & kvalitets produkter. Vi opdaterer løbende vores produktsortiment, så det er altid en god ide at følge med her på siden.

Hos Naturaleza vil vi gerne fjerne kløften mellem folk der tænker miljøvenligt, og folk der ikke gør. Det gør vi ved at tage små skridt i den rigtige retning, uden at det bliver en overvældende ændring for folk.
Blandt andet vælger vi altid at genbruge de materialer vi sender med, og vi sælger foreksempel produkter af genbrugsmateriale. 

Vi tror på, at de små ting tæller og giver resultater i sidste ende. Det er heraf vores slogan, one step at a time, kommer. Derudover er kvalitet en vigtig faktor for os.

På vores hjemmeside kan du blandt andet købe følgende ting, terressevarmere, cremer, parfumer, anti age cremer, baby håndklæder, veganske vingummier, baby tøj i økologisk bomuld, produkter i bambus, økologiske produkter, og meget andet.


Materialer

Bambus er et miljøvenligt og bæredygtigt materiale som frigiver 35% mere ilt end andre træsorter, og recirkulerer store mængder CO2. Dette skyldes at bambus er en hurtigtvoksende plante, uden brug af kunstgødning eller pesticider.

Når du vælger bambusprodukter er du med til at bidrage positivt til CO2-udviklingen.

Rustfrit stål er et allergi- og fødevarevenligt materiale. Derudover er stål et af de mest holdbare – og dermed også et af de mest bæredygtige materialer der findes, da det kan genbruges gang på gang, uden at miste sin kvalitet.