Fri fragt på køb over 299,-

Likør

Likør l Limoncello l Marcati l 28% Vol l


Marcati’s Limoncello er en forfriskende italiensk likør, håndlavet med saftige Amalfi-citroner og destilleret til perfektion.

Den smager af intens citron med en sød og syrlig balance, perfekt til at nyde som en kølig afslutning på måltider eller som en forfriskende sommerdrik.

Limoncello nydes bedst iskoldt. Server den gerne direkte fra fryseren for at fremhæve dens forfriskende citrusaromaer.

Limoncello Marcati er også en populær ingrediens i cocktails eller som en ingrediens i desserter.

 

Likør 

Land: Italien

Alkohol: 28% Vol

Indhold: 70cl

219,95 DKK

Vis produkt
Udsolgt
Likør l Walcher Limoncello l Fior di Limone l

Likør l Walcher Limoncello l Fior di Limone l


Fior di Limone er Walchers svar på den perfekte likør til Limincello Spritz.

Ved at holde igen på sukker og alkohol opnår Fior de Limone en friskhed optimal til en spritz.

Likøren ren smager som at bide igennem en frisk usprøjtet økologisk citron og er oplagt til at serverer ren afkølet (ikke frossen)

eller som en super lækker opfriskende ingredients i cocktails.

 

  • Land: Italien 
  • Likør
  • Alkohol: 15% vol
  • Indhold: 70 cl

199,00 DKK

Vis produkt

Likør l Kirsebær l Ginja Carinus l Portugal


 

Ginja kirsebær likør fra Portugal, en rigtig lækker likør til desserter eller til drinks.

Ginja (Sure kirsebær) høstes i omkring 800 meters højde på de store bjergrige sletter, der omgiver regionen.

Disse kirsebær har et let bittert præg, sammenlignet med de almindelige kirsebær og giver derfor mulighed for at skabe en perfekt balance i denne kirsebærlikør.


Den højde, hvor kirsebærtræer plantes udsættes træet for lavere temperaturer om vinteren, og for rigtig meget sollys i de varmeste tider af sommeren, hvilket giver træet mulighed for at skabe den delikate frugt.


Når frugten er moden, høstes den manuelt. Hvert kirsebær plukkes med den største kærlighed, stolthed og dedikation, som regionen altid viser i sine produkter.


Bærrene renses, stilken fjernes og derefter starter processen med maceration og skabelse af det alkoholholdige produkt. For at gøre dette opbevares frugten i macerationstanke, og der tilføjes alkohol hvor frugten hviler i en periode.

Herefter tilsættes lokale krydderier og sukkersirup efter en gammel opskrift.


Endelig hviler Ginja i 2 år for at udvikle frugtens egenskaber, samt blomsteragtige og naturlige præg.


Den færdige drik smager fantastisk – den er sød men alligevel med masser af bid og en supergod balance. Det er den perfekte ledsager til ris a la manden og andre gode desserter og søde sager – eller bare som apperitif.

 

 

  • Kirsebær Likør, GINJA
  • Mængde : 500ml
  • Alkohol: 12%
  • Lagring: 2 år
  • Portugal 

169,00 DKK

Vis produkt