Fri fragt på køb over 299,-
Kirsebærsovs med rom fra Hybengaarden
Kirsebærsovs med rom er en himmerigsmundfuld sammen med risalamande.
Som tilbehør til is, dessertmousser og tærter harmonerer kirsebær i rom særdeles elegant.
Kan også bruges ovenpå skyr, græsk yougurt eller lignende.
Ingredienser:
Kirsebær (49%), sukker, vand, rom (3%), eddike, geleringsmiddel (tapiokastivelse), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 633 kJ (151 kcal)
Fedt: 0,1 g
heraf mættede fedtsyrer: 0,0 g
Kulhydrat: 34,2 g
heraf sukkerarter: 28,0 g
Kostfibre: 0,6 g
Protein: 0,6 g
Salt: 0,0 g
Hr. Skov's Kirsebær Coulis er en helt fint blendet frugtsauce lavet på danske kirsebær, hvor Hr. Skov bruger hele frugten til at jævne produktet med.
Hr. Skov anbefaler b.la at bruge deres couliser i dressinger, til kager, desserter eller over is.
Prøv den også oven på skyr, müsli eller ymer.
Samtidig er den fantastisk til drinks, Prøv evt opskriften her:
Sommerdrøm - drink
Kirsebær Coulis 4 cl.
Gin 4 cl.
Citronsaft 2 dl.
Is
Tør tonicvand
Alle dele hældes i en shaker med is og shakes godt.
Hæld blandingen i et cocktailglas eller stort vinglas med isterninger, og top med en tør tonic.
Produkt Information:
Hr. Skov
Produceret i Danmark
Vægt: 230 ml
Velegnet til drinks, desserter, over skyr eller müsli.
Ingredienser: Sukker, kirsebær, vand, modificeret stivelse, konserveringsmiddel
Opbevares på køl efter åbning